2012 gadget wishlist

In mijn browserfavorieten heb ik ook een mapje wishlist staan, waar ik geregeld een url in drop voor mijn wishlist.

Daar ik in 2012 ook wel wat kosten ga “moeten” maken (en neen ik denk niet dat ik deze zaken op onze huwelijkslijst ga krijgen), is dit lijstje de laatste weken aan het aangroeien.

Een kleine greep uit wat links vanuit mijn wishlist-mapje:

  • Samsung Galaxy Xcover -> In 2012 staat de vervanging van mijn trouwe Nokia E71 (2,5 jaar in gebruik) op de planning en deze waterdichte/krasbestendige/schokvaste Android smartphone zie ik wel zitten.
  • U-shot gopro stick -> verlengbare stick (20-43cm) om een GoPro op te monteren voor het filmen op concerts, in de sneeuw, op vakantie,…
  • Gopro floaty backdoor -> Drijvende achterdeur van de Gopro behuizing, wat ideaal is om deze niet te verliezen tijdens het zeilen/windsurfen.
  • Cisco RE1000 Wifi range extender -> Een mooi oplossing om ons wireless netwerk te versterken in en rond ons huis.
  • Synology DS212j -> Deze NAS is al eerder voorbij gekomen in een wishlist blogpost. Toen heb ik de aankoop uitgesteld en nu met de waanzinnig hoge hard disk prijzen (door de overstromingen in Thailand) is de aankoop ook weer even uitgesteld tot over enkele maanden.
  • UHR-355 horloge -> door wat horlogekenners onder de collega’s dit merk aanbevolgen gekregen als super prijs/kwaliteit voor een Zwitsers mechanisch uurwerk. Dit horloge is een chrono met het zeer kwalitatieve binnenwerk ETA 7750 (wat ook in Zwitserse horloges van meerdere duizenden euro’s wordt gebruikt).
  • Little printer -> Reeds overal aanwezig op blogs en social media is de voor 2012 aangekondigde wifi-printer “little printer”, waarmee je eenvoudig een kleine print met social media/krantenberichten/stats/todo-lijsten/agenda/winkellijstje zaken kan afprinten op thermisch papier. Ideaal om ‘s morgens bij het opstaan een dagelijkse print mee te hebben met mijn stats van de vorige dag, mijn agenda en todo list.
  • Wewood horloge -> Ik ben best wel een horlogefan. Voor onze trouw in mei ben ik al even aan het uitkijken naar een specialleke en dit houten horloge is echt extreem gunstig geprijsd (in tegenstelling tot de veel duurdere UHR chrono hierboven) en heeft toch dat extra iets voor de gelegenheid.
  • Surf-stuff: Select Caspar Crossfire vin-> voor de rest zie ik geen grote veranderingen in mijn surftoys, maar mijn huidige sl7 33cm vin heeft wat schade, dus kan wel een vervanging gebruiken.

Iemand nog wat tips voor op mijn lijstje?

Synology DS212J nas
uhr horloge
samsung galaxy xcover
gopro-floaty-backdoor
gopro u-shot stick
little printer wifi printer
wewood houten horloge brown data
select caspar crossfire

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

3 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.