Vannacht is er een zware aardbeving van 8.5 op de schaal van Richter gebeurd in Chili op enkele honderden km’s van de hoofdstad Santiago (met kans op bijhorende tsunami over de gehele kustlijn).

Via twitter en vooral de live-streaming van het tv-kanaal Chili 3 TVN is alles een beetje te volgen, daar er daar grote vrees voor een tsunami is.
Chili aardbeving
Chili aardbeving

In 1960, Chile was hit by the world’s biggest earthquake since records dating back to 1900, USGS data shows. The 9.5 magnitude quake devastated the south-central city Valdivia, killing 1,655 ppl.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
helena
13 jaren geleden

amai, vreselijk… vorig jaar in Chili aantal aardbevingen gevoeld die voor mij zeer speciaal waren maar voor de Chilenen het dag-dagelijkse leven, voor een grote aardbeving werd echter nooit gevreesd… Fingers crossed voor de impact op het land…