Afscheid van een surfvriend

Deze morgen hebben we afscheid moeten nemen van onze surfvriend, gps team challenge teammember en ex-belg. kampioenschap Speedsurfen Carl.

Deze week (naar aanleiding van de parachutemoord) hoorde ik nog over de diepe verbondenheid, die leden van een extreme sport club kunnen ervaren door de gemeenschappelijke euforie en kicks en die gaat zorgen voor een speciale band..

Ook deze morgen was dit bij ons zichtbaar, want zonder enige afspraak was bijna het hele Belgische speedsurfwereldje en oesterdam-locals aanwezig (met ook een Nederlandse topper). Ook al bellen we elkaar niet dagelijks en zien we elkaar amper tijdens de stille wintermaanden, de vriendschap in het surf-wereldje is toch een zeer sterke en velen pinkten dan ook een traantje weg bij de brief voorgelezen door zijn beste surfvrienden.

Op 15/09 was onze laatste surfsessie samen met Carl en daar brak ik toen die dag mijn mast. Binnen enkele seconden kreeg ik op het water hulp van surfvrienden en kon ik zonder schade aan mijn materiaal alles snel naar de kant brengen. Met dank aan al die surfvrienden rond me op het water.

Carl,
We houden tijdens onze volgende sessie’s een plaatsje vrij op het water, want we zijn er zeker van dat je erbij zult zijn. B121 will always be yours…

Carl Van Der Borght

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments