Basta van de Neveneffecten

Jaren heeft Woestijnvis de gasten achter Neveneffecten rustig de tijd gegeven om op Canvas rustig wat te experimenteren met humor voor de meerwaarde zoeker. Niet altijd waren hun zaken tv-klaar, maar sommige zaken zullen wel in het collectief geheugen blijven hangen (een mooi voorbeeld is het trouwfeest van Saskia).

Vandaag zijn ze dan losgelaten op één in prime time voor DASM met hun nieuwe programma Basta en de lancering is meer dan geslaagd te noemen. Niets dan positieve reacties bij de (zeer kristische) live-twitter tv-kijkers (zie search #Basta) en meer dan terecht.

Het eerder uitgelekte valse persbureau Data Driven zorgde al voor de nodige lachsalvo’s, maar vooral de mobistar-sketch was een voltreffer.

De sketch met de container bij Mobistar hoop ik snel online te vinden, want zou ik graag naar wat geëmigreerde vrienden doorsturen in het buitenland.

(In de comments kan je de link vinden naar de 1steaflevering. Thx to Studenten Gent !)

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

3 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.