Belgian Lions – Frankrijk EK kwalificatiematch

Vanavond begint de beslissende kwalificatiematch voor onze Belgian Lions (groepswinnaar van hun groep) tegen Frankrijk voor het laatste ticket voor het EK in Polen.

De Antwerpse lotto Arena is volledig uitverkocht (5500 toeschouwers + staanplaatsen) en het zal er waarschijnlijk echt kolken! Hopelijk krijgt deze match wat meer media-aandacht, want wat de Belgische ploeg de laatste weken heeft laten zien, bewijst dat de toekomst veel moois gaat brengen. Het wordt een moeilijke wedstrijd tegen een heel team Franse NBA-toppers met o.a. Tony Parker (man van Eva Longoria, die spijtig genoeg zelf niet komt kijken) en het wordt hopen op geen afstraffing en een echte stunt.

De wedstrijd wordt enkel uitgezonden op Prime Sport en via livescore.com kan je de live stand volgen. Wij hebben zelf tickets voor blok 237, dus met een mooi uitzicht op de coaching-bank, jury


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *