Belgian Lions op 27/08 tegen Frankrijk

Ook gisteren hebben de Belgian Lions hun groepswedstrijd gewonnen in Portugal met 58-60 (met dank aan Karl Vanieuwkerke om me via twitter op de hoogte te houden van de stand, nadat ik dat had gevraagd). Volgende week spelen ze 2 additionele matchen tegen Frankrijk om het laatste EK-ticket te verdelen. Frankrijk heeft meerdere NBA-spelers met o.a. Tony Parker (meneer Eva “desperate housewive” Longoria, the lucky bastard!!!) en dat wordt dus een zware klus.

Ze spelen op donderdag 27 augustus in de Lotto Arena en ik hoop daarvoor wat tickets te kunnen kopen. Hopelijk hebben we dezelfde super sfeer als tegen Bosni


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

4 comments

  • Iepla Herman,

    Als ge gaat wil ik ook wel meegaan. Ben de Lions ook een beetje aant volge en ik ben vrij donderdag.

    We spreken er nog wel over dit weekend tijdens de (drink)wedstrijd;)

  • Ik heb in elk geval al 4 tickets besteld. Eens kijken of mijn zusje misschien ook mee wilt (komt pas zondag terug van het Noorden).

  • weet iemand waarom je enkel tickets voor de bovenverdieping kan kopen? Dit zowel online als in het sportpaleis zelf 🙁

  • hela!
    I’m back in Belgium en zou heel graag meegaan naar basketwedstrijd, dus count me in als je nog een kaart vrij zou hebben!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *