Bert met zijn Felicity2 in de minitransat

Ons goede vriend Bert is vannacht aangekomen in Madeira, waar de tussenstop is van de mini-transat 650 op weg naar Brazilië met zijn Felicity2. Meer dan 4 jaar is hij ondertussen bezig met deze solo zeilrace (zie andere Felicity2-blogposts op dailybits) en nu staat hij aan de voordeur van de belangrijke trans-atlantische etappe, waar hij zolang heeft naar uitgekeken.

Bij een normaal weerpatroon varen ze op een 5tal dagen vanaf de start tot in Madeira, maar ons uitzonderlijke goede herfstweer werd veroorzaakt door een groot hoge drukgebied, dat ook alle wind uit de zeilen van de mini’s heeft gehaald. Het wereden dan ook 10 slopende dagen voor de 74 deelnemers.

Bert gaf onderstaande interview bij zijn aankomst in Funchal en we hoorden dat hij als 1ste aankomstdaad direct een pizza is gaan eten… Nu is het aftellen naar de 2de etappe, die je ook weer perfect zal kunnen volgen via de live gps-tracking van etappe2!“Actiefoto” van tijdens de 1ste etappe.
Felicity2


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *