Afgelopen weken hebben we ons kleine landje aan de hele wereld getoond in de Russische voetbalstadions met een mooie positieve imagoboost voor het merk België.

Vanaf vandaag starten we aan een 2de imagoboost met de jaarlijkse hoogmis van de elektronische festivals: Tomorrowland!

Voor vele jonge feestvierders is een trip naar Tomorrowland iets dat heel hoog op hun bucketlist staat, terwijl we als Belgen soms vergeten wat een mythisch festival dit internationaal is geworden.

Brussels Airlines is niet enkel de luchtpartner van onze Rode Duivels, maar dus ook al vele jaren van Tomorrowland en met de A320 in een TML-design (Amare – OO-SNF) vliegen ze sinds vorig jaar dan ook trots rond om overal hun band met dit festival extra te tonen.

De Frankfurt Tomorrowland Partyflight experience

4 jaar geleden kreeg ik reeds de kans om een Tomorrowland partyflight mee te maken (de Oslo flight) en de vraag of ik ditmaal nog eens wilde meevliegen was dan ook snel beantwoord.

Frankfurt is 1 van de grote hubs van moedermaatschappij Lufthansa, waardoor de vele internationale partygangers samengebracht worden in Frankfurt om dan het laatst stukje vliegen richting België in een partyflight te doen.

Hiervoor zet Brussels Airlines dan ook zijn grootste A330’s in om deze luchtbrug uit te voeren en op die manier 11.500 feestvierders over te vliegen met natuurlijk de aangepaste bekleding. Hiervoor worden 55 partyflights ingezet (9 met live-dj en 46 met een speciale TML set door de boxen).

Alles start bij 1 van de 24 gateparty’s, waar er reeds wat opwarming wordt gedaan voor de partymarathon, die eraan komt. Enja de vlaggen zijn dit jaar weer aanwezig en dat swish-dansje gaan we veel zien de komende 2 weekends…


Daarna werd de korte vlucht richting Brussel opgeleukt met beats, lichtjes en sfeer. Welkom in Tomorrowland!

Bij de bagageafhaling werden de partyflights dan opgewacht door de Mac21 hostessen om hen naar de bussen te brengen richting hotel of Dreamville.

In bewegend beeld ziet dit er dus zo uit

Deze partyflight was alvast de ideale voorbereiding om morgen voor een 11 keer naar dit festival in Boom te gaan (2007 – 2008 – 2009 – 2011- 2012 – 20132014 – 2015 – 2016- 2017).

Onze toptip: Parkeer je auto ergens in de regio Mechelen ofzo en ga de laatste 10km langs het water met de fiets.

Deze vlucht gaf me daarnaast ook nog eens de kans de Business class van Brussels Airlines te ervaren. Ik ga toch eens dringend iets moeten gaan bedenken met die +130k aan airmiles, die ik heb staan…

 

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Herman Maes
3 jaren geleden

Even een gelukje, daar Belgocontrol nu ons BE luchtruim heeft gesloten door IT problemen. Dat had een nachtje Frankfurt kunnen worden…