Televisie kijken. Een speciaal concept om ’s avonds in de zetel domweg naar een lichtgevend bakje te zitten kijken. Daar mijn vrouw sinds enkele weken terug avond- en nacht-shiften draait, ben ik nu weer terug meer te vinden in mijn homeoffice op die avonden.

Met een 2de scherm en muurprojector (later meer hierover) erbij volg ik nog wel wat tv. Zo is het deze weken alle mogelijke Olympische sporten kijken en tussendoor eens een Ter Zake, Panorama of andere reportage.

De avonden dat ik echt te moe ben, zet ik me ook voor die tv, maar is het vooral voor buitenlandse series genre Silicon Valley seizoen 3 of 1 van de dagelijkse vlogs van Casey Neistat.

Callboys komt eraan vanaf 8 september

1 van die tv-series die echter wel hoge verwachtingen opwerpt voor het najaar is Callboys. Niet in het minst dat deze fictiereeks terug door Jan Eelen wordt geregisseerd (na o.a. In de Gloria, Het Eiland, De Ronde, Neveneffecten,…). Dit is combinatie met een top-quatro van marginale johnny personages. 😉

#CALLBOYS

Een foto die is geplaatst door Matteo Simoni (@simonimatteo) op

Met dank aan de mensen bij Vier kreeg ik gisterenavond reeds de kans om de 3ste afleveringen te gaan bekijken in première op groot scherm. De ideale moment voor een datenight met het schoonzusje in het gezelschap van ander schoon volk.
Herman_Maes_-_Datenight_met_Lore_Van_Remoortere_voor_de_premiere___

Moet je de Digicorder alvast programmeren?

Aflevering 1 schuift er al direct diep in (hebde hem?), aflevering 2 is even doorbijten maar vanaf de 1ste seconde in aflevering 3 gaat iedereen die het oudere werk van Jan Eelen kent volledig neer. Echt geniale knipoog die voorbijkomt.

Heerlijke humor overgoten met een sexscene elke 5 minuten (niet om op bezoek bij de bomma of mama samen rustig te bekijken 😉 ). Het moet toch echt bizar geweest zijn voor de vriendinnen van de 4 acteurs, die mee in de zaal zaten te kijken?
callboys sex

De trailer geeft je al een beetje de indruk wat je mag verwachten.

En vergeet zeker ook niet de top soundtrack bij deze reeks, die het helemaal samenbrengt.

Vanaf donderdag 8 september mag je je dus aan 7 afleveringen verwachten van deze reeks op VIER. Enja ik ben er zeker van dat deze reeks gaat scoren. Al is het maar bij de vrouwen voor het het lijft van Matteo en bij de mannen voor de pipi-kaka en sexhumor. 😉
https://twitter.com/Lalalishaa/status/762373134104354817

PS: Hey VIER als je nu echt viraal wilt gaan met deze serie zorg je dat ook alle offline/online details goed zitten. Ja een website van dat bedrijf en bijhorende vennootschapje zou ik toch echt oprichten en online smijten. 😉

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
7 jaren geleden

Stond hier ook al aangevinkt toen ik een tijd geleden de trailer zag op VIER.