Trouw-linklove: Davini Design

Onze Big Day op 12 mei was niet mogelijk geweest zonder de vele (bevriende) kleine schakels in de hele organisatie. Terwijl wij de USA aan het roadtrippen zijn en een housezitter onze tijgers thuis aan het in leven houden is, vermaak ik jullie met wat linklove.

1 van de zaken waarop we de meeste positieve reacties ooit gekregen hebben waren onze save-the-dates en trouwuitnodigingen. Nadat we in 2011 in totaal 9 trouwuitnodigingen op onze kast hadden staan, hadden we de lat voor onszelf hoog gelegd aangaande de uitnodigingen.

Via de mac21-guys zijn we bij Vicky van Davini Design terechtkomen en de samenwerking met haar is een echte voltreffer geworden.

Wat brainstormen, nadenken en tunen leverden een super resultaat op met de nodige reacties van de lucky ones, die deze zaken in hun brievenbus mochten ontvangen. Onze hele trouw stond in het teken van water, boten, varen en reizen. De uitnodigingen zijn dan ook heuse paspoorten geworden met vele kleine Red Star line verwijzingen.

Voor wie onze uitnodigingen en save-the-dates nog niet heeft gezien, hierbij de eerste online foto’s.
Davini Design
Davini Design
Davini Design


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Zelfstandige in bijberoep met Daily Bits sinds 2012. Overdag SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *