Die keer dat Dominiek een pint ging drinken

Super goede blogpost op dominiek.be omtrent het huidige politieke landschap en waarom je deze maal net wel dient te gaan stemmen.

Ik raad iedereen aan om deze blogpost eens door te lezen en te kiezen voor de nieuwe aankomende politiek generatie (zoals @alexanderdecroo terecht opmerkt met ook de nieuwe mensen bij Groen! en Ecolo bijvoorbeeld in tegenstelling tot een partij met een C, D en V in de partijnaam). Ikzelf maak er dan ook geen geheim van dat ik resoluut stem voor de nieuwe garde: @alexanderdecroo en @wfschiltz.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

5 comments

 • Bwa, ook onder die C, die D en die V hebben ook “nieuwelingen”, maar die komen niet in de picture, oa Wouter Beke, Cindy Franssen enzo.

  Maar je hebt gelijk, het moet gewoon anders, we hebben genoeg op onze kop laten zitten, maar achter alle punten van bvb een n-va kan ik niet staan, De Croo is idd sympathiek, maar ik heb geen zin om dienen Quickie terug in de regering te laten zetten…

 • Een vraag van een student die zich té weinig van de politiek aantrekt: wat heeft quickie juist misdaan? In de post van dominiek komt hij ook niet proper naar voren…

 • Van Quickenborne heeft al een hele weg afgelegd: van linkse groeperingen, langs het vlaams-rechtse KVHV studentenverbond. Voor het eerste verkozen bij VU&ID, die volgde met een overstap naar spirit om dan uiteindelijke bij open VLD terecht te komen.

  Ikzelf hou wel van zijn recht-door-zee uitspraken en persoonlijk vind ik het ook belangrijk dat een minister van innovatie, ict,… ook mee is met de nieuwe social media trends.

  Ik begrijp zelf ook wel dat velen hem juist erover gaan vinden daardoor en hem iets te mediageil vinden hierdoor.

 • De foto’s met Mathile en Filip al vergeten 🙂
  Hij is nogal mediageil, kan het goed uitleggen, kafkaiaans is een van zijn termen, maar ik heb er nog niks van gemerkt, nog altijd alles via pen en papier, bureaucratie ten top bij overheden;…

 • Btw, De Croo leert snel, nl vragen ontwijken, verhaaltje vertellen, maar niks inhoudelijks (debat op 1)… Op de vraag van da meisje naar zijn visie en manier van handelen/aanpakken begint hij over zijn mandaat van de kiezer, maar niet op de essentie, nl het hoe. Het wanneer, dat zien we nadien wel 🙂

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *