Entourage seizoen 6

Dankzij Twitter heb ik vernomen dat gisterenavond de eerste aflvering van seizoen 6 van de super reeeks Entourage is uitgezonden in de VS. Entourage is het verhaal van een opkomende Hollywood-ster en vooral zijn vriendengroep rond hem. Een simpele no-brains reeks met leuke humor en setting.

Ik heb deze reeks leren kennen bij “Bram in Finland” toen we daar enkele jaren geleden voor het eerst passeerden in Hanko. Nadien is Entourage dan ook op de Belgische televisie gekomen (echter zonder veel succes, door de slechte programmering).

Na een lange afwezigheid (door o.a. de staking van scenaristen in Hollywood) zijn ze nu (eindelijk) terug met seizoen 6. Op wikipedia vind je de episodes en de verschillende gastacteurs, want half Hollywood speelt zichzelf in deze reeks (van Jay Leno tot LA Lakers NBA-spelers en supermodellen).

De voorbije 5 seizoen heb ik steeds via dvd en divx bekeken, dus seizoen 6 ga ik nu zeker ook terug op de voet volgen (en de vorige seizoenen ga ik eens terug bekijken in een entourage-marathon)!

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.


Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

4 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *