Mijn trouwe htc s710 had de afgelopen maanden wat schade opgelopen door onvoorzichtig gebruik. Volledig mijn eigen fout en na lang twijfelen heb ik hem naar eurotwice verzonden voor een herstelling. Euro-Twice (www.eurotwice.be) zorgt nu voor alle herstellingen en garantieregelingen en is gevestigd in de oude Philips-gebouwen te Hasselt.

Alles ging vlot met een goede communicatie (buiten de wel erg hoge herstellingskosten voor een gebroken lcd en scherm), totdat ik mijn HTC thuis terug kreeg. De bijgeleverde batterij zat er niet meer bij en is ergens in hun systeem verdwenen, want volgens hen is de HTC s710 zonder batterij aangekomen.

Dat levert me dus de aankoop van een nieuwe batterij (in Duitsland al gevonden) op en een google-spam post voor Euro-Twice omtrent mijn slechte ervaringen met de herstelling van mijn gsm/pda door Eurotwice (met herstellingsnummer 75903) .

Euro-Twice herstelling drama

update (3min. na het posten van deze post 😉 )
Check de volgende google-query’s:
euro-twice ervaringen
euro-twice
euro-twice herstelling

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments