Euro-Twice herstellingsdrama

Mijn trouwe htc s710 had de afgelopen maanden wat schade opgelopen door onvoorzichtig gebruik. Volledig mijn eigen fout en na lang twijfelen heb ik hem naar eurotwice verzonden voor een herstelling. Euro-Twice (www.eurotwice.be) zorgt nu voor alle herstellingen en garantieregelingen en is gevestigd in de oude Philips-gebouwen te Hasselt.

Alles ging vlot met een goede communicatie (buiten de wel erg hoge herstellingskosten voor een gebroken lcd en scherm), totdat ik mijn HTC thuis terug kreeg. De bijgeleverde batterij zat er niet meer bij en is ergens in hun systeem verdwenen, want volgens hen is de HTC s710 zonder batterij aangekomen.

Dat levert me dus de aankoop van een nieuwe batterij (in Duitsland al gevonden) op en een google-spam post voor Euro-Twice omtrent mijn slechte ervaringen met de herstelling van mijn gsm/pda door Eurotwice (met herstellingsnummer 75903) .

Euro-Twice herstelling drama

update (3min. na het posten van deze post 😉 )
Check de volgende google-query’s:
euro-twice ervaringen
euro-twice
euro-twice herstelling

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
herm
12 jaren geleden

3min. later staan we mooi in google. Nah!

herm
12 jaren geleden

na wat over en weer mailen moet ik gaan bewijzen dat ik de batterij heb mee verzonden… Hmm hoe kan ik in goedsnaam nu bewijzen dat ik de htc in originele verpakking inclusief batterij heb verzonden?!?!?

Davy
11 jaren geleden

Ik heb ook een HTC S710. Hij is alleen al voor de 8ste keer in ‘herstelling’. Hij komt steeds ongerepareerd terug. Ik ben eveneens niet te spreken over de service van eurotwice. Ik liet het toestel onder garantie ophalen omdat er een toets niet functioneerde en ik kreeg het enkele weken later met de post en los in de verpakking terug… Het schuifmechanisme was beschadigd, het zat te los waardoor het een irritant ratelend geluid maakt tijdens het trillen. Het is dus eurotwice die mijn toestel kapot heeft gedaan. Als ik naar eurotwice bel bevestigen ze dat ik hem al… Lees verder »

Davy
11 jaren geleden

Vandaag gebeld geweest door de verzekering. Ik zou eindelijk een nieuw toestel krijgen! Ben eens benieuwd. Morgen kan ik het gaan halen bij Belcompany. Werd tijd dat het in orde kwam, na ongeveer 5 maanden…

Davy
11 jaren geleden

Gisteren werd ik gebeld door de verzekering. Ik zou een nieuw toestel krijgen en het zou vandaag in de winkel liggen. Ik ging vandaag naar Belcompany, maar helaas, Ze hebben me weliswaar een nieuw toestel beloofd. Toen ik bij Belcompany aankwam kwam de verkoper uit de lucht gevallen. Hij had geen nieuw toestel toegekregen, enkel een toestel dat was binnengekomen ‘alsof het terugkwam van reparatie’. Het bleek om mijn oud toestel te gaan. Op het reparatieformulier stond dat het unitboard was vervangen. Dat unitboard bezit een ander imeinummer. Met dat ander imeinummer willen ze mij dus laten geloven dat ik… Lees verder »

massonpascal@yahoo.fr
11 jaren geleden

bonjour ,j ai recu un lg ks20 en cadeau de aniversaire mais le software est en neerlandais est t’il possible de le mettre en francais un grand merci

menno_toyota@hotmail.com
11 jaren geleden

Van de week kreeg ik mij telefoon HTC touch pro terug van reparatie op zich vrij snel (2 weken).
Nu moest ik alleen ook mijn accu (meesturen ivm een korte stand-by tijd), maar ik kreeg de accu niet mee terug.
Nu beweren ze hem nooit gehad te hebben en "Tina" van de helpdesk is te beroerd om even te gaan rond bellen. Ze meld mij gewoon steeds het zelfde hij is niet ingescand dus we hebben hem niet.

Nu ben ik dus gedwongen een accu te kopen.

Daniel
9 jaren geleden

Hoi davy naar mijn weten worden toestelen alleen naar enegland gestuurd als het moederbord bijvoorbeeld gelink is aan een bepaald engelse netwerkprovider anders
hoeft dit niet.
Wat wel zo is dat ze misschien na de derde reparatie een ander moederbord besteld hebben en dat zou dan wel via engeland gaan