Evi Hansen google analytics

Mijn Evi Hansen Telenet-post blijft dagelijks scoren in google (teller staat nu op 1600 Evi Hansen bezoekers op 2 weken tijd). Onderstaande grafiek geeft de bezoekers in google analytics aan, die binnenkomen via google met “Evi” ergens in de zoekwoorden. Kan ik hieruit afleiden, dat de reclamespot niet dagelijks op het scherm komt en soms wat meer wordt vertoond, dan op andere dagen? 😉

Evi Hansen Telenet

Echt een ideale blogpost om met google analytics in de gaten te houden (zo hebben er 12 Evi-bezoekers op reclame geklikt en dit vooral als ze binnenkwamen met de zoekwoorden “evi hanssen naakt”).

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
11 jaren geleden

Yeps. Evi bracht bij mij sinds 15/08 2650 bezoekers, met maar liefst 165 verschillende search termen op evi/evy han(s)sen(n)(s).
altijd lachen zo’n blogpost

http://i-love-data.blogspot.com
11 jaren geleden

Als ik soms kijk naar de trefwoorden waarmee sommige bezoekers op mijn blogs komen dan kan ik alleen maar concluderen dat velen zouden branden in de hel als het van meneer pastoor zou afhangen.