Felicity2 in de Nieuwpoort Channel Race

Bert vertrekt, met zijn Felicity 2 (een mini 6.5m), zo meteen in de Nieuwpoort Channel race (Nieuwpoort – eiland van Whight en terug over 400 Nautische mijlen)! De enige echte long-distance race, die vanuit een Belgische haven vertrekt.

Je kan ze live volgen via de satelliet-tracking en ook via hun twitter-pagina en facebook-pagina.

Veel succes aan Bert en Glenn! Vorig weekend hebben we nog eens met de grote Felicity meegevaren voor de kust en we duimen vandaag dan ook hard voor de kleine Felicity!

update
De 3 nog resterende mini’s zijn een harde strijd aan het leveren voor de Engelse kust na reeds 36uur non-stop zeilen! Hier nog een mooie foto van de Felcitiy2 bij de start.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

  • Het ronden van het eiland Whight hebben ze blijkbaar met een tactische gok gedaan. De 2 andere (nog resterende) mini’s zijn met de klok meer rond het eiland gegaan en Bert en co zijn tegenwijzerzin gegaan. Benieuwd wat dit gaat opleveren!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *