Felicity2 winteronderhoud

Daar Bert (1 van de beste vrienden van Karlien en toevallig ook mijn ex-klasgenoot) met zijn mini-transat project met de Felicity2 voor een zeer belangrijke periode staat ter voorbereiding van het magische jaar 2011, zijn we gisteren mee gaan helpen bij het winteronderhoud van de Felicity2. In 2011 gaat namelijk de mini-transat door, waarbij Bert in dit mini jachtje solo de overtocht naar Braziliƫ wilt halen.

Een hele dag dus van sponsorstickers vernieuwen, demonteren, monteren, schuren, krabben,… Doordat we met 8 man gingen het voorspoedig en de Felicity2 staat nu klaar om volgend weekend terug herspoten te worden onder de waterlijn. Met dank aan sponsor Gangway Logistics voor het ter beschikking stellen van de loods, want in openlucht hadden we deze werkdag niet willen doen.

Elke watersporter raad ik zeker Bert zijn presentatie aan op 12 november op linkeroever. De Felicity2 zal er te bezichtigen zijn en daarnaast brengt Bert een presentatie over zijn voorbereidingen, de wetenschappelijke basis (met betrekking tot slaaptraining, voeding,…) en alles wat er bij een dergelijke solo project komt kijken. Zeer de moeite!
Felicity2
Felicity2


Karlien laat even zien dat ze van niets schrik heeft en parkeert vlot de vorklift terug in zijn parkeerplaats.
Felicity2


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

  • Wat een mooie boot ! Ik ben altijd dol geweest op zeilen. Eerlijk gezegd, vind ik de catamaran veel cooler om mee te varen dan de monocoque. je hebt een groter gevoel van snelheid op een catamaran. Maar goed, ze zijn beide tof om mee te varen :).

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *