foamie.be – webshop voor piepschuim muurdecoratie

Joris (van goodbytes.be) is als oud studiegenoot al enkele keren op dailybits verschenen met bijvoorbeeld zijn iOs pakfriet app of als drijvende kracht achter de Creativity Gym van de Thomas More hogeschool.

Doorheen zijn foto’s van de Goodbytes homeoffice en de Creativity gym zie je geregeld muurdecoraties in piepschuim voorbijkomen. Daar ik (en enkele anderen) al lang vragende partij zijn voor ook dergelijke decoraties in piepschuim te laten uitsnijden, is er nu foamie.be.

Joris en piepschuim-partner in crime Tom (akka de piepschuimkoning) hebben met deze webshop een eenvoudige online bestelmanier gelanceerd om je eigen piepschuim zinnen/woorden/bedrijfsnamen te laten uitsnijden.
foamie pipeschuim muurdecoratie
Je kan tot 20 karakters (dus wil je bijvoorbeeld een naam van je bedrijf, dan kan je dit misschien enkele keren herhalen) in volgende formaten laten uitsnijden:

  • Small: max 20 letters en 10cm groot -> 49€
  • Medium: max 20 letters en 20cm groot -> 59€
  • Large: max 20 letters en 40cm groot -> 69€

Tips om de piepschuim muurdecoratie te gebruiken:

  • Aan de muur bevestigen met tec7 of nog gemakkelijker dubbelzijdige tape (na een eerste foutgelopen poging, nu 3M Scotch mounting tape gebruikt).
  • Schilderen kan je best met watergedragen verf.
  • Je kan de letters voor een ledstrip hangen, zodat je een leuk lichteffect krijgt.

Zelf hebben we nu 2 sets voor Seppe zijn kamer en voor mijn homeoffice. Momenteel hebben we het zo opgehangen, maar met de 2de set, wil ik eens gaan experimenteren met een LED-strip om een led backlighting effect te krijgen.
dailybits logo piepschuim

seppe

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.