Gopro HD Hero 2 -> verkocht

Als gopro-fan heb ik de hero3-reeks naast me laten passeren en ben ik mijn Gopro Hero2 blijven gebruiken voor het maken van de nodige wintersport/windsurf/… actiebeelden:

Met de introductie van de Gopro Hero3+ ga ik nu toch overstag, omdat ik wil bijblijven en gewoon een fanboy ben. Dus goed nieuws, want mijn Gopro Hero2 komt voor een mooi prijsje te koop!

Het pakket dat te koop is:

  • Gopro hero2 + orginele case in perfecte staat (huidige winkelprijs: 274€ bij V-nix)
  • De lens is al vervangen door een nieuw exemplaar en je krijgt nog een extra reservelens mee. (huidige winkelprijs: 25€ bij V-nix)
  • wifi backpack module met remote controle, zodat je vanop afstand je gopro kan bedienen en streamen naar de gopro-app (huidige winkelprijs: 129€ bij V-nix)
  • Er zit een extra Extreme Ways batterij bij (beter voor op wintersport – huidige winkelprijs: 15€ bij V-nix
  • Een hoop kleine verlengstukjes, helmmounts en opzetstukjes met ook een tripod mount (ook weer met een totale waarde van 20-30€).
  • Geheugenkaartje van 8GB (winkelprijs 20€)

Huidige winkelprijs: De totale huidige winkelwaarde van het pakket is dus 483€!
Mijn verkoopprijs: Ondertussen verkocht!

Naar gelang wat je ermee wilt doen, kan je eenvoudig een flymount (windsurf) of zuignap (autosport) kopen en kan je aan de slag.
gopro hero2 pakket

Op woensdag 9/10 ga ik de Gopro zelf nog een dagje gebruiken op het testcircuit van Ford, maar daarna is hij direct beschikbaar.

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments