Hallo Seppe!

Voor wie het gemist zou hebben via mijn diverse social media kanalen, sinds 14 mei zijn we de fiere ouders van een zoontje geworden. Net 1 jaar en 2 dagen na onze trouw, dus die laatste timing zat niet helemaal goed…

Maar met nu onze 3 verjaardagen en een huwelijksverjaardag in de eerste 4 weken van mei, wordt dit nu wel een hele leuke maand. ๐Ÿ˜‰

Can't stop taking pictures of him… #prouddad #seppe #xperiazbe

A photo posted by Herman Maes (@dailybits) on

Onze buren hebben geen Twitter, dus daarom op deze manier opgelost. #offlinetweet #genegecrashteooievaar

A photo posted by Herman Maes (@dailybits) on

Waar we (weer) heel trots op zijn is het creatieve designwerk van Vicky van Davini Graphic Design, waarmee we bij vrienden, familie en contacten hebben kunnen uitpakken. Karlien en Vicky hebben de afgelopen maanden creatief alles de vrije loop laten gaan en hierdoor heeft Vicky volgende creatieve geboortekaartjes in elkaar gezet voor ons.
seppe kaartjes
Vicky haar vorig werk voor onze trouw kan je trouwens hier ook nog terugvinden, waardoor je direct ziet dat alles in hetzelfde water/zeilen-thema is gehouden.

Meer van Vicky haar werk kan je terugvinden op de Facebook-pagina van Davini Graphic Design.

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

6 comments

 • Nogmaals proficiat aan de trotse ouders. Leuk en origineel geboortekaartje trouwens. Geniet er maar van want voor je het weet staat hij met zijn eerste lief in de living ๐Ÿ˜‰

 • Proficiat Herman. Geniet er van, echt mooie maar drukke tijden die op jullie af gaan komen. Benieuwd naar je eerste ervaringen ook met kinderen/job/bijjob. Hier is het soms zwaar puzzelen ๐Ÿ™‚

  P.S. Mail dan nog eens voor volgende week.
  Bart

 • Congrats nog eens!!
  Paar mini tips na 5 maand vader van een zoon.

  -wat werkte voor ons is hem gelijk in zijn eigen kamer leggen. Deur open en je hoort het zeker als hij weent maar je hoort niet elk zuchtje en kuchje. Is al hard genoeg in het begin met dat ‘s nachts opstaan. Permanent wakker worden van elk geluidje wil je echt niet.

  -na 10 weken begon hij bij ons door te slapen na een week trainen, was een tip van een vriendin. Ik geloofde er niets van maar dit werkte echt. Als hij zijn papje van 4-5 uur wou dan namen we hem in bed en probeerden hem terug in slaap te krijgen tot 7 uur en dit werkte. Na een week sliep hij dan door. Ik was stomverbaasd maar ze had gelijk.

  – je hebt een zoon, stuk makkelijker naar ‘t schijnt ๐Ÿ™‚
  Bij ons is hij zeer braaf dus we hebben ook wel geluk

 • Mmmm patatjes. Dat zal uwe spruit wel lusten. Flinke kerel precies. ๐Ÿ™‚ Nog even en hij kan meehelpen met de verbouwingen. Proficiat hรจ Karlien en Herman!

 • Hey Herman,

  Proficiat met jullie zoontje, mooie naam, Seppe. ‘t Is zoals Jeroen zegt: het vliegt voorbij, het is moeilijk te geloven en lijkt als gisteren, maar voor ons zijn deze schitterende “eerste weken” al 23 jaar geleden. Slapeloze nachten kunnen nu een nachtmerrie ;)zijn, maar over enkele jaren nog slechts leuke anekdotes.
  Originele kaartjes, mooi, mooi.

  Grtz

  Patrick

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.