Secret Santa handwerk met de HAA! van Hilke

Deze morgen reeds op mijn Instagram verschenen en hierbij nu op de blog met hetgeen waarvoor de postbode me voor 8u. uit mijn bed heeft gebeld (vandaag is werkendag, dus met dank aan de wakeup call van hem 😉 ).

Elk jaar organiseert blogster @tessvdm een zogenaamde Secret Santa voor alle Belgische bloggers. Met schrijft zich in en krijgt nadien een willekeurig gekozen persoon, waarheen je voor 28/12 een Secret Santa cadeautje dient op te sturen.

Een super manier om weer wat nieuwe blogs te leren kennen en een echte “random act of kindness”-actie (waar ik altijd wel voor te vinden ben: zie mijn alcohol-blaaszakjes mailingactie naar vele bloggers).

Ik heb het geluk gehad om aan Hilke van dehaavanhilke.blogpost.be gekoppeld te worden, waardoor ik een heel winterpakket handmade zaken heb mogen ontvangen (met Dailybits mokken, mini kersepit-kussentjes voor in je jaszak, elkaar bespringende rendieren…).

De blog van Hilke is een echte DIY-mama blog, die door velen als de trend voor 2013 wordt aangegeven van meer DIY programma’s in de media. Weer eentje bij voor in mijn feedreader.
secret santa
Een super initiatief van Tess en met als resultaat een super cadeau door Hilke dus. Bedankt!

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *