Hostage in qatar

Ik had al eerder gehoord over het verhaal van de Belg Philippe Bogaert, die door zijn lokale zakenpartner en de regering van Qatar “gegijzeld” wordt in Qatar. Door het niet verlenen van een uitreisvisum kan hij het land namelijk niet verlaten.

Als laatste drukkingsmiddel is hij nu een internationale mediacampagne begonnen via zijn blog , hostageinqatar.com, en twitter en dankzij de vele verhalen in de internationale media, begint de zaak nu ineens toch in beweging te komen…

update 29/06/2009
Via twitter heeft Philippe laten weten, dat hij zijn druk bezochte blog hostageinqatar.com heeft afgesloten om zijn bereidheid tot samenwerking tot tonen aan de bevoegde ministers van Qatar!

update 23/09/2009
Philippe is op één of andere manier kunnen ontsnappen uit Qatar en is ondertussen teurg in Zaventem aangekomen! Super nieuws voor hem, want als je zijn twitter volgde, kon je zien dat hij echt wel dieper en diper wegzakte (of was dat een afleiding om de ontsnapping op te zetten?).
via deredactie.be

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.