I Love WAM (wonen aan het MAS) door Jasper Leonard

Enkele dagen na het uitbrengen van zijn tilt-shift video Small Belgium: Antwerp (+66000 plays op vimeo…) hebben we beloftevol en net-afgestudeerd fotograaf Jasper Leonard kunnen vastleggen als onze trouwfotograaf voor onze trouw in mei.

Tijdens ons eerste gesprek hoorden we al zijn plannen over een speciaal foto/animatieproject vanop het MAS waarmee hij in zijn hoofd zat. Dit is hij dan gaan voorstellen aan de bouwpromotor van het grote bouwproject aan het MAS (gekend van het spandoek “I Love Life” recht tegenover aan het MAS).

Nu enkele maanden later is zijn eerste videoanimatie er in opdracht van deze bouwpromotor. Na het opleveren van de werken zal de bouwpromotor dan ook een volledige video-animatie kunnen voorleggen aan eventuele kopers, waarmee ze het gebouw volledig tot leven zien komen.

Schitterend om te zien hoe hij een creatief eigen concept heeft kunnen verkopen tot een commerciƫle opdracht (Go-For-It stijl FTW!). We kijken er dan ook naar uit om hem als fotograaf te hebben bij onze trouw.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *