Keep it simple Humo

De actie voor gratis Tauro van Humo/Inbev is een mooie voorbeeld van hoe iets simpel toch moeilijk kan worden voor vele mensen.

De Humo-abonnees dienen voor 12 maart op een speciale actie-website dmv. hun abonummer en een postcode hun voucher te bestellen voor een afhaalpunt naar keuze van hun sixpack Tauro. Ikzelf had ook even moeilijkheden, daar je zonder de checkbox op het aankrijgen van de nieuwsbrief aan te vinken, geen voucher kon reserveren. Een bug of niet?

Dit maakte er wel voor dat er nu op een 24u. reeds 2600 google-bezoekers mijn dailybits.be-post over de actie hebben bezocht en er ondertussen vele abonnees denken dat ze via mijn commentfunctie de voucher kunnen bestellen.

Dailybits stats

Om deze mensen tegen zichzelf te beschermen, heb ik zonet hun abonummers gewist, daar je met hun woonplaats, naam en abonummer snel misbruik kan maken bij de Humo klantendienst (wat dacht je van wat verhuizingen te gaan doorgeven?)

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.