KVIV avondvoordracht Mobile Web

Volgende week plan ik langs de (gratis) avondvoordracht van het KVIV (Vlaamse ingenieursvereniging) te gaan omtrent mobile web. Toegang is gratis en inschrijven kan men hiervoor op de KVIV-website.

Het mobile web wordt hoogstwaarschijnlijk de grote doorbraak van 2010. Internettoegang zal meer en meer via mobiele apparaten (zoals smartphones, Iphone en Blackberries) gebeuren en misschien zelfs het internetgebruik van vaste apparaten voorbij steken.

Tijdens deze avondactiviteit willen we even stilstaan bij de impact van het mobile web. Wat is het mobile web, welke veranderingen brengt het mobile web met zich mee voor onze maatschappij, welke extra mogelijkheden biedt het mobile web voor bedrijven en individuen ?

Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan de technische aspecten van het mobile web. Waarin onderscheiden mobile web toepassingen zich, waar moet je mee rekening houden als voor je het mobile web ontwikkeld, met welke standaarden moet je rekening houden, welke tools zijn er beschikbaar.

De sprekers zijn Tijs Vrolix van Pixelpanic en Michael Uyttersprot van Emich Labs.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *