Linkedin Inmaps mappen je werkomgeving

Linkedin blijft toch echt het meest nuttige social network, dat ik gebruik. Daar ik als consultant al jaren bij vele bedrijven langskom (in de meeste regio’s kan ik zo wel enkele bedrijven oprichten waar ik ben geweest) en met zoveel personen samenwerk is het nuttig om dit toch wat bij te houden. Afgelopen week zo nog eens mijn project-partners van de afgelopen weken toegevoegd.

De linkedin-tool InMaps gaat een visualisatie doen van al je contacten en het is dan toch bizar hoe je iedereen eenvoudig kan classificeren en hoe de links lopen tussen de verschillende groepen. Zo zie je dat mijn ex-waalse collega’s (2 jaar met 2 vlamingen tussen 16 Franstaligen gewerkt) toch echt aan het randje van mijn wolk hangen en er geen connectie’s zijn met mijn andere groepen (buiten dan mijn huidige werkgever die dat bedrijf heeft overgenomen).
Linkedin map
THX to bvlg

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

2 comments

  • Spijtig genoeg niet beschikbaar voor <25 connecties. Onder de studenten is linkedin amper verspreid. Ik wacht nog enkele maanden alvorens ik deze tool kan gebruiken 😉 

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.