Ik moet even terugdenken, maar ik denk dat het 2004 was, dat ik ooit eens na een nachtje doordoen ’s morgens om 6u. aan de mediamarkt stond aan te schuiven voor een gratis DVD-speler.

Na 10min. had ik het al zien aankomen en heb ik me uit de massa trachten te wurmen (blijkbaar was ik toen toch nuchter genoeg om dat nog in te schatten), want de aanschuivende massa zorgde voor levensgevaarlijke situatie’s. De eerste mensen (die er overnacht hadden) zijn toen door de kracht van de massa doorheen 2 gewapende glazen deuren geduwd. In paniek heeft het mediamarkt-personeel zich dan snel verschanst in de winkel en heeft de politie iedereen terug naar buiten moeten werken.

Groot was dan ook mijn verbazing, dat er dit weekend eenzelfde actie was van de Mediamarkt met eenzelfde resultaat van massahysterie en weer diezelfde deuren die er zijn aangegaan. Goe bezig Mediamarkt…

Mediamarkt, ik ben toch niet gek….

THX to Bram d.

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments