Mijn uitdaging om meer te gaan bewegen

Ik beken dat van sporten er de afgelopen jaren niet meer veel in huis komt (waar zijn de jaren met +50 surfsessies/jaar?).

Doordat 1 van mijn (account) klanten vandaag een nationale campagne lanceert onder de naam “Ik zie je wel zitten“, is het tijd om eens een tandje bij te schakelen en mezelf te gaan pushen.

Met dank aan de zittest weet ik nu trouwens dat ik een tijger ben van profiel. Euhm Koala was misschien geschikter geweest? 😂

Toch wat meer bewegen dus

Dat ik met mijn zittend beroep toch nog een beetje beweeg, komt vooral door Seppe en ons ochtendritueel. Ik probeer namelijk zoveel mogelijk hem ‘s morgens al wandelend of met de fiets naar de kleuterschool te brengen. Waar ik vroeger dit al eens snel snel met de auto op weg naar bureau durfde doen.

Daarnaast weten de meeste lezers hier al wel, dat ik enkele avonden per week op mijn deskbike te vinden ben in de dailycave. Mijn standingdesk is ECHT mijn beste aankoop van de afgelopen jaren geweest.

Daarnaast probeer ik toch steeds de lift te omzeilen bij klantbezoeken.

Daar ik blijkbaar toch mijn voornemers hier moet neerpennen om ze zo snel mogelijk te gaan uitvoeren. Ik zal dus ook maar eens mijn beweeg-voornemens hier plaatsen.

Mijn goede voornemens om meer te bewegen:

  • Deze zomer toch maar eens proberen wat middagwandelingen te gaan maken langs het kanaal aan onze top werklocatie.
  • Die loopschoenen, die hier liggen, toch maar eens aandoen om terug wat te beginnen lopen.
  • Deze zomer maar eens naar het werk fietsen (20km langs het kanaal).
  • 2 jaar geleden een zomer wat gestart met het leren van golf. Misschien toch maar eens terug opnemen, want ik vond/vind het een perfecte in-the-zone activiteit.

Hoe staat jou beweegreflex trouwens ervoor?

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.