Namreh.be is back…

Sommigen van de lezers weten misschien dat ik ergens eind 2001 een eerste persoonlijke website online plaatste onder de naam namreh.be. Je kan via web.archive.org de hele evolutie hiervan bekijken hoe het begon bij een simpele html webpage naar een eigen php website en verder naar een echte weblog (in de tijd dat niemand wist wat een weblog was in België).

Door de studie’s in Antwerpen (Mijn uren IMS in Mechelen durf ik sinds toen enkel nog ontnuchteringsuren tussen td’s en cantussen door noemen) had ik de naam laten vallen en heeft één of andere slimme domeinhandelaar dat domein ingepikt en ten gelde gemaakt met reclame. Je kan in google nog altijd goed zien, dat het domein vroeger best veel gelinkt werd vanop andere site’s.

Ik was het al een tijdje aan het volgen en recentelijk kwam het domein terug vrij en heb ik het vandaag maar even terug geclaimed. Namreh.be wordt niet meer dan een doorverwijzing naar dailybits, maar het is voor mij dan ook meer emotioneel IT-bezit, van waar ik ooit vertrokken ben en dat kan ik toch moeilijk in handen laten vallen van reclamehandelaars.

n


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *