Pagerank check website

Even een klein berichtje om de dailybits bezoekers even hun hulp te vragen bij het testen van een nieuw projectje dat online staat. Ik heb een bestaande pagerankcheck-website overgenomen en de scripting uitgebreid, zodat er ook pagerank-buttons voorhanden zijn voor jou website.

Willen jullie even testen of de nodige informatie (pagerank, alexa, google backlinks,..) voor jullie website’s kan gevonden worden en je kan steeds de pagerank button gebruiken op je eigen website (eenvoudig de html-code kopiĆ«ren en op je eigen website gebruiken). Indien alles werkt, volgt er dan binnekort een grotere launch van deze site.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

8 comments

 • Ah stom, het staat natuurlijk op die website.

  Ik heb het bij 2 sites getest. De pagerank wordt goed weergegeven als de button op de homepage van het domain staat. Als ik de button op een subpagina zet dan wordt de PR van de homepage aangegegeven.

  dus http://www.domein.nl/ heeft bijv PR 3
  en http://www.domein.nl/en/ heeft PR 4

  Alleen in het laatste geval geeft de button PR 3 aan. terwijl dit niet het geval is.

  Hoop dat je hier wat aan hebt. Grt!

 • aha yep. Inderdaad, daar had ik geen rekening mee gehouden in de code (ik neem tot nu toe enkel de host mee).

  thx voor het testen! Tja, ik bezocht een dergelijke website en de uitdaging was er om eens zelf zulke code in elkaar te knutselen vanaf 0 en kijk enkele uren werk en het resultaat mag er al zijn!

 • De resultaten die ik te zien krijg voor Wimblog lijken mij te kloppen en volledig te zijn. enkel de bing backlinks staan op 0 en daar twijfel ik aan.

 • Dankzij enkele testen weer enkele bugs uit het script kunnen halen… Maar de bovenvermelde bugs zijn nog steeds aanwezig…

 • Door een echte php-scripter het bing-scriptje in orde laten brengen, want ik zag het bos door de bomen niet meer…

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *