Passoa mix it party

Op uitnodiging van Buzzparadise en Passoã waren we gisteren te gast als ware VIP’s in het bekende Willebroekse baancafé “De Carré”. Na afgelopen september al een voorsmaakje gekregen te hebben van Passoã, dat goedkeurend met wat vrienden tijdens een BBQ werd getest, was het nu tijd voor het echte werk.

Na een kennismaking met de andere lucky bastards, hebben we dan een workshop gekregen van welke cocktails er mogelijk zijn met Passoã en wij onthouden na alles geproefd te hebben vooral de Passoã Mojito, als frisse bbq-drank voor volgende zomer.
passoa mix carré
Rond middernacht kregen we dan de kans op een korte ontmoeting met Laurent Wolf, 1 van de absolute Franse topdj’s, die iedereen zeker zal kennen van zijn superhit “No stress”. Ook eens de kans om de backstage van de carré te doorlopen en verkennen.

Wat vooral opviel was de (nog altijd) enorme populariteit van de Carré. Om 23.30u zat de hele zaak echt bomvol overladen en om 1u. was er geen doorkomen meer aan (met opvallend schaamteloze vrouwen, die doortastend schurkend te werk gingen als je wilde passeren…). Tijd dus om de overvolle Carré te verlaten en ons met de gereserveerde taxi naar huis te laten brengen (hulde hiervoor van de organisatie bij een dergelijk alcohol-event). Thx Buzz en Passoã voor dit vip-avondje en altijd leuk om weer wat connecties gemaakt te hebben (lees o.a. de blogpost van kladblog.be over het avondje).

We weten nu ook weeral dat overvolle discotheken niets meer voor ons zijn. geef ons maar de nodige plaats en ruimte voor een dansje. 😉

passoa mix carré
passoa mix carré

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *