Pension Neele te Nieuwerkerk

Afgelopen weekend een nieuwe hotel-ontdekking gedaan in Zeeland.

Pension Neele in Nieuwerkerk is echt een super-tip voor een ontspannen weekend! Een mooi gerenoveerde villa met 4 gastenkamers, die echt op en top in orde zijn. de kamers zijn een combinatie van hedendaagse luxe (massagedouche, overal digitale tv, gratis wifi,…) met een klassieke uitstraling van houten vloeren en authentieke inrichting. Ook het ontbijt ’s morgens is een zeer verzorgd. Een echte aanrader dus! (prijs kamer met ontbijt komt op 80€ en is dit meer dan waard, want nooit een betere service gehad in een hotel/pension)

Let op: Sinds een jaar is dit pension op het nieuwe adres in Nieuwerkerk te vinden ipv. Het oude adres in Bruinisse! Op het internet vind je op sommige plaatsen nog het oude adres en ook wij stonden aan dit oude adres (waar er nu een privéhotel voor Polen is…).

Hier is echt nog wel wat seo-werk nodig en dit in combinatie met de HIGH-resolutie foto’s op hun website, die echt te groot zijn voor een website (4MB).

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.