Enkele weken geleden had ik het al in de Dailybits nieuwsbrief staan dat ik grote fan ben van symfonische versies van hedendaagse dancenummers.

Zo linkte ik toen reeds onderstaande video van Eric Prydz zijn Opus (het is eens iets anders dan die legendarische Ibiza-video die de doorbraak van dit nummer bracht).

Ik was bijvoorbeeld ook een grote fan van de Tomorrowland Classic Klara uitzendingen in 2015 of het bijhorende klassiek optreden op TML 2015.

Spotify ftw – Dance Music Symphony

Met dank aan collega @mvissers heb ik het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra leren kennen met hun versie van enkele echte dance classics.

Daar ik grote fan ben van Spotify tijdens het werken, maar vooral in de wagen (offline optie hoera!) is deze afspeellijst al “duuzend” keer voorbijgekomen de afgelopen weken.

Grappig weetje is dat de dochter van 10 maanden super rustig wordt van deze nummers en dan ook geregeld in een diepe slaap valt als ik deze nummers opzet. 😉

PS: Mijn voorliefde voor een streepje klassiek orkest komt misschien door het feit, dat mijn vrouw in een harmonie speelt. Op 18 november zijn ze weer te horen tijdens hun jaarlijkse thuismatch in de kerk van Hove. Dikke aanrader!

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments