Sailing across 2010

Het mini transat-project van Bert staat voor een cruciaal jaar in 2010! In februari staat de Felicity2 weer op de boatshow in Gent en daarna vertrekt deze mini naar de prestigieuze Franse mini-trainingsschool “Pôle 6.50 de Douarnenez”. Bert gaat de komende maanden al zijn vrije momenten doorbrengen op deze Franse zeilschool om zoveel mogelijk te leren en trainen samen met de andere aanwezige mini-zeilers.

Deze trainingen moeten dan renderen met een deelname aan enkele grote mini-wedstrijden, waar Bert zich hoopt te kwalificeren voor de Mini-Transat oversteek van 2011 (Frankrijk – Brazilië en dit in zijn badkuip van 6.5m lang?!?!?). Daar ik en Karlien al jaren goed bevriend zijn met Bert volgen we zijn project van zeer nabij en kunnen we zeggen dat hij momenteel echt alle opofferingen aan het maken is voor zijn zeildroom.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Sailing Across en volg dit zeilproject van nabij mee!


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *