sneeuwchaos en dan takelen?

Veel sneeuw verwacht voor deze 2de december, dus onder het motto “if you snooze, you loose“, deze morgen rond 6u. vertrokken richting Gent. Tot aan Lokeren perfect kunnen rijden en op een uurtje was ik dan ook aan Lokeren. De regio Lokeren heeft me dan 2u. gekost door een ongeval aan Beervelde op de E17. Na 3,5u. ben ik dan in Gent aangekomen.

Aan Beervelde was er een vrachtwagen de gracht naast de E17 in gegaan en hadden ze 2 rijstroken afgesloten voor de takelwerkzaamheden. Ik vraag me dan toch echt af of ze deze takelwerkzaamheden niet hadden kunnen uitstellen? De vrachtwagen leverde geen hinder op en ik zie dus nog altijd geen reden waarom ze een bijkomende monsterfile hebben gemaakt hiervoor.

file sneeuw 2 december

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yves
9 jaren geleden

Het was misschien een heel belangrijke vrachtwagen? ๐Ÿ™‚

9 jaren geleden

1’tje van supertransport, dus met leveringen voor carrefour. Zo belangrijk kan een vrachtwagen kattenvoer en chips niet zijn… ๐Ÿ˜‰

Andre Mook
9 jaren geleden

Sorry Herman met zo’n geval was je in Nederland beter af geweest. In Nederland stellen ze tegenwoordig de takelwerkzaamheden tot na de spits uit. Er was zelfs een voorstel of het leger eventueel vrachtwagen met een tank de berm in zou kunnen schuiven totdat de spits was afgelopen. Dat voorstel had het net niet gehaald maar het is hier nu wel de regeling dat alles aan de kant word geschoven, de rijbanen worden vrijgemaakt en pas na de spits eventuele takelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Helaas neemt dat niet weg dat als er maar een beetje sneeuw valt heel het Nederlandse wegennet… Lees verder ยป

9 jaren geleden

Kijk dat is nu inderdaad hoe het zou moeten. En inderdaad dat van die tank heb ik ook eens ergens gelezen.