Taxi Brousse naar Parijs voor 25 Euro

1 van mijn klanten zit dicht bij het Brusselse Zuid-station en naar meetings, probeer ik dan ook steeds met de trein te gaan. Op mijn wandelweg naar de klant passeer ik steeds de Ibis naar Brussel-zuid en zijn vaste groep Afrikanen in de straat naast de Ibis.

Enkele maanden geleden heb ik dan toevallig op Ter Zake gezien wat de reden is van die Afrikanen op die straathoek en waarom ze zelfs kegels hebben om bepaalde parkeerplaatsen te reserveren.

De reportage van TV Brussel is ook online te bekijken en is een schitterende reportage over het taxi Brousse systeem, dat je van Brussel-Zuid op enkele uren voor 25Euro naar Parijs brengt. Wie test het even uit voor mij?

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

Abonneer
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
7 jaren geleden

Taxi Brousse ga ik niet meteen gebruiken maar als je met een man of 3-4 naar Parijs wil is het gewoon interessant om de wagen te nemen. Er zijn een aantal parkings op de rand van Parijs waar je relatief goedkoop en veilig je wagen kan achterlaten en van daaruit Metro 🙂

Reply to  Andrew Vassallo
7 jaren geleden

Thalys kan op zich ook nog goedkoop zijn. Mijn laatste rit was 40 euro enkele reis. Toegegeven, dat is nog steeds vijftien euro meer dan Taxi Brousse, maar ik ben er wel iets sneller en de rit is wellicht ook net iets comfortabeler. Kwestie van goed uw ogen open te houden en de juiste promotie te pakken. Voor een grotere groep heeft Andrew wel gelijk. Als je zo’n autorit plus parking kan verdelen over vier man dan is het peanuts.