The review wishlist van mijn bezoekers

Feedback van mijn lezers (en vooral nieuwsbriefontvangers) vragen is altijd leuk. Zo ontdekte ik een hoop geek/lifehacking boekentips in april.

Voor het weggeven van een setje Sengled Pulse LED speakers vroeg ik enerzijds via de blogcomments welke Internet of Things toepassing jullie graag zouden willen installeren. Daarnaast vroeg ik mijn nieuwsbrieflezers even enkele zaken door te geven, die ze graag door mijn gereviewed zouden willen zien.

Hierbij dan ook een overzichtje van wat reacties. AHJA: PR-bureaus die dit lezen, hit me up met 1 van deze zaken en ik zorg voor het opvullen van deze nood deze bij mijn bezoekers! 😉

Review wishlist van de Dailybits bezoekers

Veel spacy gadgets op het lijstje zoals de Lily camera drone, die je eenvoudig in de lucht kan gooien, de sociale robot Jibo en het Lexus hoverboard Slide/Hendo hoverboard.

review1
review2
review3

Van een tjoolende travelblogger kreeg ik de tip van kickstartercampagne Baubax met “The world’s Best Traveljacket”.
review4

Ook enkele tips omtrent IoT zaken voor in huis, zoals de sleutelloze deurvergrendeling van Danalock en de gekende Nest-producten.
review5

Enkele meer traditionele gadgets voor een review waren de vraag voor een goede gps biketracker (wie heeft een tip?), de Garmin Vivosmart wearable, de OnePlus2 smartphone en een goed draadloos toetsenbord voor tablets (iemand een tip?).

Natuurlijk moest er ook een WTF-tip tussen zitten en die bewuste travelblogger had nog deze gadget-fetisj voor me (lichtjes NSFW en vooral WTF!). Ik ga trouwens passen voor een review hiervan… 😉
review6

Ahja de gelukkige winnaar D. Wauters van de Sengled set wordt verwittigd.

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.