Tips voor omruilen Telenet digicorder naar nieuw model

Met de introductie van de nieuwe versie van yelo TV is het ook duidelijk geworden dat om alle nieuwigheden van Yelo TV (zie de blogpost over hoe je de nieuwe Yelo TV kan installeren/activeren) te kunnen gebruiken, je over de nieuwste digicorder (model DC AD-2100 in het zwart/grijs) dient te beschikken.

Het omruilen van je huidige digicorder naar dit nieuwe type kost 39€, maar momenteel is er een promotie lopende met volgende voorwaarden:

  • Gratis omruiling huidige digicorder, indien je reeds 5 jaar een digicorder huurt.
  • Indien je de laatste 5 jaar een een verhuis/omruiling wegens defect hebt gedaan, telt dit ook.

Een extra voordeel van de nieuwe digicorder is dat deze veel energiezuiniger en stiller is.

Wij hebben afgelopen week dan ook onze digicorder leeg gekeken en gaan inruilen in een (extern) Telenetcenter. Natuurlijk is ons daar de kost van 39€ aangerekend, daar we volgens de computer niet voldoen aan de voorwaarden (hoewel we reeds bijna 6 jaar een digicorder huren). Karlien telefonisch gezegd dat ze dit best kon te aanvaarden in het Telenetcenter, daar ik ondertussen wel weet dat je sneller geholpen bent door Charlotte van de Telenet twittersupport.


Enkele tweets en een DM later kreeg ik reeds het verlossende antwoord. Met dank aan de twittersupport ipv. eindeloos te gaan discussiëren in een extern telenetcenter.
dm


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *