TVtip: Film Los op VTM

Vanavond vindt de televisiepemière plaats van de multiculti-film Los (2008) die zich afspeelt in Antwerpen met o.a. de Turnhoutsebaan als belangrijke locatie. Een schitterende film die we in de cinema hebben gezien en ons echt is bijgebleven en heeft gezorgd voor de nodige lachbuien.

Instellen dus die digicorders, want dit is een schitterende film over de dagelijkse problemen in een multiculturele samenleving en hoe daarmee om te gaan.

HET VERHAAL

Tom, een jonge, progressieve journalist, wil zich settelen met zijn vriendin, maar net dan kruist de beeldschone asielzoekster Nadia zijn pad. Ze haalt zijn emotionele leven volledig uit evenwicht. Bij de krant vindt hij ook al geen evenwicht, want daar botsen zijn idealen meer en meer met de realiteit. Als dan ook nog een nieuw leidersfiguur onder de allochtone jongeren opstaat, slaat zijn wereld helemaal op hol. Houdt zijn progressieve wereldbeeld stand in deze snel veranderende maatschappij, of wordt Tom even bitter als zijn verzuurde grootvader?

‘Los’ vrijdag 10 december om 20u45 bij vtm.

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.