Twitter for life overzichtje #mfl10

Naast de gebruikelijke Music For Life acties (zoals de party Retabo For Life nu zaterdag in Mechelen) is ook de kleine actieve Vlaamse Twitter-community in actie geschoten. Een klein overzichtje van acties:

  • Tweet for Life: Je kan je als twitter-gebruiker verbinden tot het doorsturen van 1 tweet for life. Deze tweet for life wordt gekozen door het bedrijf dat het hoogste bod doet op deze unieke tweet. Momenteel werken er al 1222 twitter-gebruikers mee en daardoor zal die unieke tweet maar liefst +132000 unieke twitter-gebruikers gaan bereiken. Het hoogste bod staat momenteel op 4000€ en dat voor een twitter-berichtje van amper 140 tekens!
  • Brussels Airlines: Voor elke doorgestuurde tweet van Brussels Airlines doneren zij 1€. De teller stond deze morgen op 490€, dus dat kan nog zeker aangroeien.
  • Twunch for Life: Dat de Open VLD politici zeer snel actief mee op de twitter-trein sprongen, zullen de meesten wel weten. Zij organiseren dan ook in hun hoofdkwartier een Twunch (losse lunch met twitter-gebruikers) waarvan alle opbrengsten naar MFL10 gaan. Meer informatie op Open VLD website.
  • Userplus for life: Ook de usability-guys van Userplus maken een donatie en vragen in ruil enkel dat je hen even help met een usability-test. Check deze tweet van Nodesktophero.
  • Crowdsourcing for life: Blogger Houbi introduceerde ook nog het concept crowdsourcing for life. Heb je een vraag? De twitter-community lost hem graag op en het beloofde bedrag stort je dan nadien aan Music For Life.

Tweet For Life


Gerelateerde berichten

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Zelfstandige in bijberoep met Daily Bits sinds 2012. Overdag SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

2 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *