Twitter for life overzichtje #mfl10

Naast de gebruikelijke Music For Life acties (zoals de party Retabo For Life nu zaterdag in Mechelen) is ook de kleine actieve Vlaamse Twitter-community in actie geschoten. Een klein overzichtje van acties:

  • Tweet for Life: Je kan je als twitter-gebruiker verbinden tot het doorsturen van 1 tweet for life. Deze tweet for life wordt gekozen door het bedrijf dat het hoogste bod doet op deze unieke tweet. Momenteel werken er al 1222 twitter-gebruikers mee en daardoor zal die unieke tweet maar liefst +132000 unieke twitter-gebruikers gaan bereiken. Het hoogste bod staat momenteel op 4000€ en dat voor een twitter-berichtje van amper 140 tekens!
  • Brussels Airlines: Voor elke doorgestuurde tweet van Brussels Airlines doneren zij 1€. De teller stond deze morgen op 490€, dus dat kan nog zeker aangroeien.
  • Twunch for Life: Dat de Open VLD politici zeer snel actief mee op de twitter-trein sprongen, zullen de meesten wel weten. Zij organiseren dan ook in hun hoofdkwartier een Twunch (losse lunch met twitter-gebruikers) waarvan alle opbrengsten naar MFL10 gaan. Meer informatie op Open VLD website.
  • Userplus for life: Ook de usability-guys van Userplus maken een donatie en vragen in ruil enkel dat je hen even help met een usability-test. Check deze tweet van Nodesktophero.
  • Crowdsourcing for life: Blogger Houbi introduceerde ook nog het concept crowdsourcing for life. Heb je een vraag? De twitter-community lost hem graag op en het beloofde bedrag stort je dan nadien aan Music For Life.

Tweet For Life

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

2 comments

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.