Twitter knows it all…

Vannacht rond 5.15u-5.20u. opgeschrikt van een hele rij aan brandweerwagens, die in volle vaart met sirenes passeerden door het dorp.

Volledig wakker en dus maar even twitter opengegooid en volgende tweet in de search gevonden, die dus luttele minuten voor het latere ongeval werd verstuurd:

Ik dacht toen al wel dat de spookrijder een ongeval had veroorzaakt en dat werd dan ook deze ochtend bevestigd met een afgesloten E34 en volgend verhaal op dso:

Spookrijder veroorzaakt ongeval met vrachtwagen op E34 in Ranst – Weg vrij, spookrijder zwaargewond
ANTWERPEN/RANST – Het ongeval met de vrachtwagen, dat al de hele ochtend fikse hinder veroorzaakt in Ranst, werd veroorzaakt door een spookrijder. Die botste frontaal op een vrachtwagen, die daardoor de berm in reed en de hele snelweg versperde. De spookrijder raakte zwaargewond, de weg is intussen vrijgemaakt…

Alweer een mooi bewijs dat we naar realtime verslaggeving en berichtgeving gaan door crowd-sourcing. Niets te vroeg dus dat Twitter in zijn zoek-functie begint te investeren.

Twitter has announced that it is rolling out an update for its mobile apps and website. In the coming days, users can now find older tweets using the search feature. Previously, the site only allowed users to search for tweets that were up to a week old.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *