vooruitgang

In mei 2006 heb ik een volledig nieuw usermanagementsysteem voor de website van “De Tijd” geïmplementeerd en op het meest stressy migratie weekend ooit losgelaten op de wereld (verhuis redactie naar Tour & Taxis + verhuis servers + migratie naar nieuwe systemen allemaal in 1 nacht).

Ik krijg zonet een mail, dat ze nu zaterdag gaan overstappen op een nieuw website platform en dat betekend dus, dat mijn werk zaterdag voor eens en voor altijd in de prullenbak verdwijnt.

Mijn werk bestond erin om het hele platform vanuit as400 naar sql server om te zetten en vooral te reverse engineeren (daar er geen toegang tot het systeem was of documentatie). Op enkele weken tijd heb ik toen ook nog een integratie met nieuwsbriefsystemen, abonnement systemen,… moeten maken op mijn eentje en een crappy ASP-applicatie voor hun helpdesk gebouwd.

Het is dan ook nog altijd een mooi visitekaartje op mijn cv. Tot zaterdag kan je dus nog op mijn oude systeem registeren, inloggen,…

 

Opgelet! Indien u uw autologin geactiveerd had, dient u zich opnieuw aan te melden met uw e-mailadres (of login) en uw wachtwoord.


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *