“We zijn hier voor de tunnel, mevrouw”

update 30 maart
Na het besluit om de tunnel-piste terug te gaan onderzoeken is dit Man Bijt Hond filmpje wel terug héél actueel vandaag… Dus deze post van 20/10/2009 even terug omhoog gehaald.

Gisterenavond was er voor mij het meest hilarische “man bijt hond”-stukje ooit… verkleed als landmeters en ingenieurs zijn ze langs de mensen geweest, die een “neen tegen de brug”-affiche hebben hangen, om voor hun huis de metingen voor de tunnel te beginnen. Tja, dan had je maar voor de brug moeten kiezen… 😉


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

3 comments

  • Idd zalig en het bewijst nog maar eens de stelling die ik gisteren hier neerpende.

    Want wat men ook mag beweren qua alternatief de volgende actiegroepen uit Ekeren (tunnel trace) of Beveren (E17 aansluiting) zullen ook een volksraadpleging vragen/afdwingen met net hetzelfde resultaat als je je baseert op deze reportage, alles ok maar niet in mijne achtertuin.

    Wil trouwens bij het volgende voorstel eens het standpunt van Ademloos of Straten generaal zien.

  • Hiermee wordt eigenlijk zeer mooi bewezen hoe snel mensen een stem uitbrengen. Hoe weinig mensen erover nadenken. Hoe vervelend een republiek kan zijn. Echt prachtig gevonden. Hoe kom je er op om zoiets te doen? Echt ZALIG!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *