Website nodig? lease een website

Mijn grootste ergernis de laatste jaren is het moment dat ik iets wil opzoeken over een winkel, restaurant, taverne,… en ik merk dat die handelszaak geen website heeft. ENkel via onduidelijke portaalsite’s vind ik dan de nodige informatie/openingsuren en voor een vraag moet ik dan een mail sturen naar fietswinkel21@hotmail.com.

Internet is het nummer 1 zoekmedium en een persoonlijke website is 1 van de onmisbare zaken geworden als je een winkel, restaurant, teverne,… hebt.

Dat een website laten maken je veel geld kan kosten is een terechte opmerking en gelukkig is er nu een nieuw concept: sitelease.be!

Pascal heeft de afgelopen jaren al de nodige webervaring opgedaan en zeker grafisch is hij ijzersterk! Met sitelease maakt hij het mogelijk om voor een maandelijks bedrag een website te laten maken, die je zelf kan bijwerken (met dank aan het cms sitecontrol). Het leasen van een site werkt in 2 stappen: de aanmaak van de website (met een persoonlijk design) voor een opstartkost + een minimale maandelijkse leasingkost. Contacteer Pascal dus zeker voor een offerte over voor meer inlichtingen!

site lease


Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead en thuis de papa van een zoon en een dochter.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *