Freelance HubSpot expert & audit & training

HubSpot is de afgelopen jaren van een marketing platform veranderd naar een all-in-one platform waar marketing, sales en service eenzelfde 360 beeld van een contact persoon krijgen.

Hierbij vallen ze nu resoluut de Enterprise markt aan (tegen een Marketo, Salesforce, Odoo,…) met een all-in-one platform en integratiemogelijkheden.

Daarnaast heeft de toevoeging van het gratis CRM en de instapversies via de HubSpot starter licenties dit platform veel toegankelijker gemaakt naar Startups, KMO’s en freelancers.

Het is dan ook een sterk alternatief geworden voor Mailchimp, Sharpspring en Teamleader, waarbij de baseline vooral is “It just works”. Geen moeilijke programmatie of configuratie, maar iedereen kan zich al snel terugvinden in dit platform door zijn gebruiksvriendelijkheid.

 

Kan ik freelance ondersteuning krijgen voor HubSpot?

Herman voorziet via Dailybits al 6 jaar HubSpot consultancy (bij meer dan 80 HubSpot klanten ben ik betrokken geweest) vanuit mijn vroegere werkzaamheden als HubSpot lead in het Intracto/iO HubSpot team (Diamond Partner) en nu als freelance Hubspot consultant inzetbaar voor projecten:

  • HubSpot audits van bestaande implementaties
  • Inbound HubSpot workshop om af te toetsen welke strategie er nodig is en op welke manier deze strategie kan opgebouwd worden binnen HubSpot.
  • De juiste keuze maken tussen de verschillende HubSpot hubs voordat je een licentie gaan aankopen (en hulp bij prijsonderhandelingen met HubSpot). Ik heronderhandelde een HubSpot licentie zo 20.000EUR goedkoper van hernieuwde jaarlicentie.
  • Configuratie en ondersteuning van HubSpot Marketing Starter / Professional of HubSpot Sales Starter / Professional accounts.
  • HubSpot opleiding en training rond het juist inzetten van de hubs (in-house of remote via videocall).
  • Het uitwerken van een inbound strategie.
  • In-house HubSpot ondersteuning op locatie (beperkt tot de regio Antwerpen/Kempen voor in-house projecten).

button (1)

Dailybits als Belgische HubSpot Solution provider in Antwerpen

Door de jarenlange ervaring met HubSpot en het onderhandelen van licenties of nog belangrijker heronderhandelen van jaarcontracten, heeft Dailybits alle kennis in huis als HubSpot partner.

Ook Dailybits.be draait trouwens op een HubSpot Marketing licentie, waardoor ik deze module door en door ken en weet hoe je dit best zo efficiënt mogelijk kan inzetten.

Daarnaast is Dailybits een officiële Belgische HubSpot provider als solution partner en sta ik in rechtstreeks contact met HubSpot wat zorgt voor een beter startpunt bij prijsonderhandelingen of vragen naar extra ondersteuning (toegang tot beta’s).