Techblogger beschikbaar voor reviews

Als Belgische techblogger draai ik reeds sinds 2002 mee in het bloglandschap van Belgische bloggers. Vanaf 2005 ben ik te vinden op deze dailybits.be, waaruit ik mijn blogger in bijberoep onderneming heb uitgebouwd.

Naast eigen onderzoeken en casestudies omtrent online marketing onderwerpen, behandel ik ook steeds geregeld reviews van nieuwe producten. Mijn achtergrond als IT’er, industrieel ingenieur electronica en online marketeer zorgen dan ook voor mijn eigen kijk en inzichten.

Reviews gaan van fysieke producten, tot online SaaS tools en te ontdekken locaties of evenementen.

Enkele voorbeelden van techblogposten:

Video review van de Samsung S6

Hierbij is het van belang, dat ik steeds mijn eigen mening zal volgen en schrijven. Dit is dan ook zeker van belang voor PR-bureau’s, die me voor een eventuele review willen contacteren.

button (1)