Antwerpse provinciale startercheque

Net terug van onze super US-roadtrip (verwacht je aan verschillende blogposts hierover) en vandaag me al een weg banen door alle administratie en mijn boekhouding (mijn passive-income bijberoep blijft ook stevig doordraaien, zonder dat ik er naar omkijk 😉 ).

1 van de zaken die ik in orde aan het maken ben is de Provinciale startercheque van de Provincie Antwerpen. De Provincie schenkt nieuwe ondernemers namelijk 100€ promotiebudget, waarbij zij de kosten terugbetalen voor het promoten van je nieuwe onderneming.

Denk hierbij aan de kosten voor je website, logo-design, visitekaartjes,…. Een mooie manier dus om mijn provinciebelasting eens terug te verdienen en de kosten van o.a. mijn visitekaartjes en webhosting terug te krijgen.

Een mooie steun voor starters van de provincie met hun ruimte voor ondernemen plan. Dus twijfel je erover om als beginnend ondernemer in de Provincie Antwerpen aan de slag te gaan, dan is dit weer een extra push om er gewoon voor te gaan.

Bestaan er trouwens gelijkaardige initiatieven in de andere provincies?
startercheque Antwerpen

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

One comment

  • Ik kreeg indertijd mijn 100 op de rekening nog voor de vervaldatum van mijn factuur van promotie-materiaal.
    Super initiatief! POM POM POM

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *