HubSpot gaat dan toch voor AMP HTML

HubSpot is een all-in inbound marketing platform, waar ik me de afgelopen jaren mee in heb gespecialiseerd bij Intracto (door o.a. het behalen van de nodige certificaten). Hierdoor zijn we nu HubSpot Silver partner met Intracto met daarbij een hoop aankomende projecten.

Je gaat me nooit horen zeggen dat het dé gouden kip met gouden eieren is, maar voor specifieke B2B cases is het wel een zeer gebruiksvriendelijk en all-in-one platform. Ik ga wel steeds uit van een pragmatische keuze van strategie voordat we nog maar over een tool spreken met een klant.

Virtuele ideeënbus – HubSpot ideas

De meeste grote SaaS tools hebben ondertussen wel ergens een virtuele ideeënbus, waar je als gebruiker nieuwe features of belangrijke bugs kan signaleren en daarna mag hopen op reacties of nog beter het in development brengen van je suggestie. Ook HubSpot heeft een HubSpot ideas website.

Gisterenavond heb ik een happy geek-momentje gehad, toen ik zag dat 1 van mijn suggesties voor HubSpot EINDELIJK in development status is gezet (na reeds 172 upvotes gekregen te hebben). Deze vraag is dus van 4 februari…

amp_html_support_for_blogposts_-_customer_feedback_for_hubspot

AMP HTML in een stroomversnelling

Wanneer je als digitale marketeer/developer/PM/… nog nooit hebt gehoord van AMP HTML kan ik je alvast mijn AMP HTML introductie blogpost van JANUARI 2016 aanraden. Ja JANUARI. Of zet je even 10 minuten voor deze super intro.

De afgelopen weken is alles in een zware stroomversnelling aan het komen. Sinds enkele dagen is Google zo AMP verder aan het uitrollen voor mobiele zoekresultaten. Tot hiertoe zie ik het nog niet in google.be terug.

AMP HTML voor e-commerce komt er ook ook reeds aan en Ebay gaat alvast all-in en ook Shopify en Reddit gaan hun platformen klaarstomen…

Voor wie trouwens bezig is in China. Zoekmachinegigant Baidu heeft ondertussen zijn eigen versie.

Het team van TNW is al langer fan van AMP HTML en geeft geregeld inzichten in hoe de trafiek steeds verder stijgt.
https://twitter.com/MattNavarra/status/777235433000407040


https://twitter.com/MattNavarra/status/773609186068426752

Ook Barry van seroundtable.com post geregeld insights

Ahja en ome Google heeft zelfs een simpele post gemaakt voor alle agencies in paniek, omdat ze het niet snappen.


blog-5-agency-newlogo

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.