Deze week heb ik reeds mijn aanslagbiljet gekregen voor de inkomsten van 2008 (aanslagjaar 2009). Sneller dan snel vind ik dat persoonlijk. Mijn belastingen heb ik begin juni ingevuld via tax-on-web en de daar gegeven indicatie komt perfect overeen met het minieme bedrag (50€) dat ik moet bijbetalen (we zitten nog in de situatie zonder leningen met bijhorende fiscale cadeautjes). Snelle service van de belastingdienst, maar zijn ze even snel dit jaar als je terugtrekt?

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BDV
14 jaren geleden

Sneller dan snel?
Dat is toch maar relatief zenne…
Het is inderdaad enorm snel in vergelijking met de laatste jaren, ik heb het mijne ook reeds ontvangen.

Maar als ge dan kijkt dat ze in feite reeds lang over deze gegevens beschikken op het moment dat je dit zelf invult (zie het feit dat al je loonsgegevens via Tax-On-Web reeds op voorhand ingevuld zijn) is dit toch wel het minste dat je hiervan mag verwachten.
Termen als Dimona, elektronisch versturen van fiches 281.10-40, … zullen u HR-ICT-er waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken 😉

Maar het is wel een feit dat de efficiëntie de laatste jaren enorm toegenomen is

Sunman
14 jaren geleden

Zie mijn twitter van 28 augustus ik heb ook al mijn afrekening gekregen enorm snel (maar idd vergeleken met oa canada waar ze gemiddeld 10 dagen nodig hebben, verschrikkelijk langzaam) en ik krijg toch een aanzienlijk bedrag terug. Misschien was den Didier toch niet zo slecht 🙂

peter b
14 jaren geleden

its een ‘beloning’ voor de tax-on webbers, en ja uw loon wetez ze maar in mijn geval oa ouderschapsverlof en hypotheek hadden ze toch niet alle gegevens maar soit ook ik zie in oktober graag een leuk bedrag komen

Wim
14 jaren geleden

Wij zouden redelijk wat moeten terugtrekken, hebben het ook via tax-on-web laten doen – boekhouder – en hebben nog niet vernomen.

14 jaren geleden

Mijn aanslag laat ik nog maar even liggen. Ik heb tot 1 april 2010 de tijd..en die tijd ga ik ook gebruiken. Kan ik nog even sparen, want ik zal moeten betalen.