Dat BNP Paribas Fortis wel wat verborgen bankkosten heeft (voor bijvoorbeeld het afprinten van meer dan 3 maanden uitreksels) is wel geweten.

Vandaag nog een sterk uitreksels staaltje mogen meemaken. Ik heb de afgelopen 3-4 jaar geen uitreksels meer gedownload/afgeprint. Nu wilde ik toch nog eens even iets controleren en staven met geprint bewijs in mijn rekeninguitreksels, dus maar eens de homebanking opengedaan.

Mooi de optie downloaden van rekeninguitreksels aangeklikt en zonder waarschuwing direct een boodschap gekregen, dat mijn archief te groot was om te downloaden en ze mijn uitreksels gingen opsturen (euhm, mag ik dat niet eerst afwijzen?).

Vandaag heeft onze postbode zich waarschijnlijk moeten bedwingen, toen hij onderstaande hoop post van BNP Paribas Fortis in onze brievenbus probeerde te deponeren. Een goede 15 enveloppen vol met al mijn uitreksels van de afgelopen 4 jaar.
rekeninguitreksels BNP paribas fortis
Dus UI-tip van de dag voor BNP Paribas Fortis: geef je klanten bij een te groot archief ook nog de kans om te vermijden dat je een hele boom aan nutteloze rekeninguitreksels gaat opsturen.

Ik ben benieuwd welke bankkosten ze hiervoor gaan aanrekenen? (En voor ik hier comments krijg, dat ik dan naar Argenta en co moet overstappen: ik ben voor mijn andere bankzaken klant bij Rabobank en Argenta, waar je je archief wel eenvoudig kan downloaden. 😉 )

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
11 jaren geleden

Als ik dat zo zie hadden ze ineens ook een nieuw uittrekselboekje mogen meesturen. 🙂

11 jaren geleden

Mss een idee voor de banken. Een optie om de rekeninguitreksels om de x-aantal tijd in PDF formaat in de mailbox te droppen of in je E-banking aan te bieden op je startpagina.