Dat Maes een nieuwe smaak heeft, hadden ze al gelanceerd, door het weggeven van 2.000 vaten bier op 23 mei. Nu denken ze ook aan de thuisdrinkers en geven ze in het weekend van 19-22 juni 24.000 gratis bakken Maes weg!

De actie “zet een bak voor je raam” is zeer eenvoudig. Plaats dat weekend een lege bak bier voor je raam en hoop dat hun promoteam dit spot. Als beloning krijg je direct een gratis bak Maes!

Om zeker te zijn, dat Maes langs komt, kan je je alvast inschrijven op de actie-website. Zelf ben ik geen bier-thuisdrinker (en al zeker geen MAES pils), dus ik laat de actie aan de dorstigen over. Als ze echter dezelfde actie met Havana club (liefst de bruine versie) zouden organiseren…. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
14 jaren geleden

Eej Herman,
ik probeer je te mailen op info@dailybits.be maar ik krijg een delivery failure ….
mijn vraag : ken jij (of anderen) goede adressen van discotheken in Antwerpen? Zaterdag zitten wij in het Antwerpse (Holiday Inn) en nu zoek ik wat inside info over places to be … goede DJ , goed volk …

herm
14 jaren geleden

Marco, ik mail even een overzichtje.

herm
14 jaren geleden

Ik heb de mannen van Maes zaterdagavond zelf in het Mechelse zien rondrijden (en vooral veel lege bakken bier zien staan achter alle ramen en naast brievenbussen!)